De vorige periode van informatica hebben Tim en Steven een onvoldoende gekregen aangezien ze niet voldoende werk hebben geleverd. Aan Steven was dan ook zeer duidelijk merkbaar dat hij zich voor de volle 100% inzette voor deze periode. Hij had niet alleen het werk op tijd af ook was het werk kwalitatief gezien zeer goed. Sharona heeft over het algemeen topic 1 helemaal gemaakt, Steven heeft Sharona hier wel gedeeltelijk mee geholpen. Maar het grootste deel van topic 1 is door Sharona geleverd.

Ruben heeft de onderzoeker helemaal netjes uitgewerkt. Ruben heeft de link tussen Mark Zucherberg en de ICT van nu gelegd. Steven heeft de motivatie geschreven van Data communicatie. Sharona heeft de motivatie van de andere kant van ICT geschreven. Hierbij heeft Sharona ook verteld welk thema wij het leukste vinden en waarom wij deze graag als thema wilden hanteren.

Ruben heeft het internetartikel voor een zeer groot deel gemaakt. Tim (heeft na de dedline van onze planning) het tijdschriftartikel gestuurd. Ook hier moesten wat aanpassingen aan te pas komen maar de groep was blij dat het werk er gelukkig eindelijk was. Ook reageerde Steven even niet op zijn mail. Wat ook voor de nodige vertraging heeft gezorgd. Toch is deze vertraging goed weggewerkt. Mede aangezien wij op tijd zijn begonnen en aangezien wij na de vakantie weer hard aan het werk zijn gegaan.

Steven heeft al voor de vakantie een zeer groot deel van topic 2 gemaakt. Sharona zal topic 3 uitwerken.

Aangezien Tim helemaal niet meer op de mails reacheerde en dus ook niets deed zijn wij tot de conclusie gekomen dat Tim echt niet meer deel van ons groepje uit kan/mag maken. Tim had een opdracht (evenals de rest), maar hij kwam deze niet na. Het werk moest dus door de andere groepsleden nog snel gemaakt worden wat veel stress heeft opgeleverd.

Advertenties